H00002

Afspraak maken

U kunt u zowel telefonisch als via internet aanmelden. Het kan zijn dat de telefoon niet wordt opgenomen tijdens het behandelen van patiënten, u kunt een bericht inspreken of het aanmeldformulier zo volledig mogelijk invullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Met en zonder verwijzing

U kunt ook zonder een verwijzing terecht. In sommige gevallen is een verwijzing van arts of specialist noodzakelijk voor de vergoeding van de behandelingen door de zorgverzekeraar. Heeft u hier vragen over, neem dan contact met mij op. Als de verwijzer oefentherapie Mensendieck voorstelt is het handig om een verwijzing te hebben, dit scheelt een stap in het behandelingsproces.

Behandeling op aan huis of op locatie

Het is ook mogelijk om een behandeling aan huis of op locatie te plannen, als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Maar u kunt ook denken aan meekijken bij het sporten, in de thuissituatie, op de werkplek, op school; daar waar de problemen zich voordoen.

Chronische pijn

Vanuit een speciaal ontworpen protocol door oefentherapeuten Cesar/Mensendieck kan ik u begeleiden met chronische pijnklachten. Hierbij staat centraal om te kijken wat waardevolle doelen zijn en op welke manier deze te behalen zijn.

Thuiszorgtherapie

In de thuissituatie is meedenken vanuit een breed perspectief vaak zeer wenselijk. Ik ben als oefentherapeut extra geschoold om  u in de thuissituatie zo goed mogelijk te begeleiden. Dit gaat vaak in samenwerking met thuiszorgmedewerkers, mantelzorgers en de ergotherapeut.
memo annemarie witsen elias