H3

Oefentherapeut Mensendieck Annemarie Witsen Elias

Als het niet gaat kan het dan anders?

Sinds 1991 ben ik oefentherapeut Mensendieck. Vanaf 2008 kinderoefentherapeut en in het kader van de vergrijzing en het feit dat de ouder wordende mens steeds langer in zijn eigen woonomgeving blijft wonen heb ik in 2015 de opleiding tot thuiszorg therapeut afgerond om de ouder wordende mens zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in zijn eigen woonomgeving. Daarnaast ben ik lid van het Netwerk Chronische Pijn.

Over het geheel genomen spreekt de mens in zijn totaliteit mij als oefentherapeut erg aan. Kort gezegd; oefentherapie is al een specialisatie op zich. Elke behandeling is individueel en op maat, gericht op uw persoonlijke hulpvraag.

Ik heb zowel affiniteit om kinderen in hun ontwikkeling en houding te begeleiden als ouderen om hen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten functioneren zowel in het dagelijks leven. Bij mensen met chronische pijn binnen hun eigen stappen weer laten voelen dat er ondanks de pijn haalbare doelen bereikt kunnen worden.

Naast werkzaam te zijn in de praktijk, houd ik mijn kwaliteit en ontwikkeling als mens en oefentherapeut bij door het volgen van bij- en nascholing, intercollegiaal overleg, overleg met andere disciplines en maak deel uit van het samenwerkingsverband oefentherapeuten Cesar | Mensendieck Deventer e.o..

memo annemarie witsen elias