H3

Oefentherapeut Mensendieck Annemarie Witsen Elias

Als het niet gaat kan het dan anders?

Sinds 1991 ben oefentherapeut Mensendieck. Vanaf 2008 werk ik als kinderoefentherapeut. Vanwege de vergrijzing en doordat ouderen steeds langer in hun eigen huis blijven wonen heb ik in 2015 de opleiding tot thuiszorg therapeut afgerond om de ouder wordende mens zo goed mogelijk te begeleiden langer in zijn eigen woonomgeving te blijven wonen. Daarnaast ben ik lid van het Netwerk Chronische Pijn.

De mens in zijn totaliteit spreekt mij als oefentherapeut erg aan. Oefentherapie is al een specialisatie op zich; elke behandeling is individueel en op maat gemaakt, gericht op uw persoonlijke hulpvraag.

Ik wil zowel kinderen in hun ontwikkeling en houding begeleiden, als ouderen zo lang mogelijk zelfstandig laten functioneren in het dagelijks leven. Mensen met chronische pijn wil ik binnen hun eigen mogelijkheden laten voelen dat er ondanks de pijn stapsgewijs haalbare doelen bereikt kunnen worden.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk, houd ik mijn kwaliteit en ontwikkeling als mens en oefentherapeut bij door het volgen van bij- en nascholing, intercollegiaal overleg en overleg met andere disciplines. Tevens maak ik deel uit van het samenwerkingsverband oefentherapeuten Cesar | Mensendieck Deventer e.o..

memo annemarie witsen elias